Erfura-vedensäästöjärjestelmät yrityksille ja yksityisille

Mikäli huoneistosi vedenkulutus ylittää 100 litraa vuorokaudessa, kannattaa sinun harkita Erfura-vedensäästintä.

Päämerkkimme Erfuran tuotteet mahdollistavat sen, että voit vastuullisesti ja kustannustehokkaasti vähentää arjessa toteutuvaa vedenkulutusta. Veden säästäminen säästöjärjestelmän avulla on ekologinen ja kannattava investointi, joka näkyy myös taloudellisena säästönä. Kaikki Erfuran tuotteet on helppo hankkia ja asentaa keittiöön, kylpyhuoneeseen tai muihin vesihanoihin.

Vedensäästimien lisäksi Erfuran edustaja tekee kohteessasi vikakartoituksen sekä tarvittavat huollot. Kaikissa huoltotöissä käytämme vain alkuperäisiä takuuvaraosia. Mikäli huoneistosi vedenkulutus ylittää 100 litraa vuorokaudessa, kannattaa sinun harkita Erfura-vedensäästintä.

Erfura-tuotteet

Erfura-tuotteille ja -asennuksille annetaan vuoden takuu. Tuotteitamme on testattu yli viiden vuoden ajan. Erfura-vedensäästimiä on käytössä tällä hetkellä jo yli 30 000 kappaletta.

Erfura-suihkusäästin ja -poresuutin

Erfura-suihkusäästimien ja -poresuuttimien asennuksella saavutetaan jopa 30 % säästö käyttömukavuudesta tinkimättä. Tällä vedensäästöllä saadaan aikaan myös noin 5 % kokonaisenergiansäästö. Käytännössä suihkusäästimellä varustetun suihkun ja poresuuttimella varustetun hanan eroa enemmän vettä kuluttavaan malliin ei edes huomaa.

Erfura-vedensäästimillä voit säästää jopa 60 % kylpyhuoneesi kuluttamasta vesimäärästä. Kontaktoi meitä ja tilaa kohteeseesi soveltuvat tuotteet jo tänään!

Kromatusta messingistä valmistettu Erfura-suihkusäästin, jonka kanssa veden virtausnopeus on 12 litraa/min. Hinta 24€/kpl (sis. Alv. 24 %)

Kalkkia hylkivä ja keittiöhanoihin soveltuva Erfura-poresuutin, jonka kanssa veden virtausnopeus on 8 litraa/min. Hinta 15€/kpl (sis. Alv. 24 %).

Kalkkia hylkivä ja käyttöhanoihin soveltuva Erfura-poresuutin, jonka kanssa veden virtausnopeus on 6 litraa/min. Hinta 17€/kpl (sis. Alv. 24 %)

Uutuutena nyt meiltä

Säästösuihku kahva 6-9 litraa/min. Hinta 39€/kpl  ( sis. Alv. 24 %)

Tilauslomake

Tuotteiden toimitus postiennakolla